Hästgård

Sörmländsk hästgård i vacker natur


I vacker, sörmländsk miljö finns just nu en komplett hästgård med modernt boningshus till salu. Gården har plats för tolv hästar, dessutom finns här ett stort ridhus med intilliggande ridbana.


I Malmköping utanför Flen hittar vi salugården Lilla Mälby 1. Bostadshuset har två plan och en boarea på 140 kvadratmeter. På entréplanet finns det öppna köket, ett stort vardagsrum med plats både för matgrupp och sällskapsyta, altan, separat kontor (eller sovrum) och ett renoverat badrum samt groventré med tvättstuga. På övre planet hittar vi tre sovrum, badrum och ett sällskapsrum. 

Boningshuset. 

Öppet kök. 

Köket. 

Vardagsrum. 

Matplats. 

Stort badrum. 

Bastuhuset. 
  
Stallet är byggt 2006 och har totalt tolv boxar. Där finns även spolspilta, två isolerade sadelkammare, ett litet kök samt goda förvaringsutrymmen.

Stallet. 

Uppfart mot stallet. 

Totalt tolv boxar. 

Bred stallgång ger en härlig rymd. 

Sadelkammare. 

Foderrum.
 
Ridhuset har en ridyta på 60 x 20 meter. På ena kortsidan finns läktare, toaletter, klubbrum med kök samt matplatser. Den intilliggande ridbanan är 20 x 40 meter. 

Ridhuset. 

Ingång till ridhuset. 

Ridhuset uppifrån läktaren. 

Läktare. 

Klubbrum med kök. 

Utebanan. 
  
Totalt ingår 5,5 hektar mark. Två hektar är öppen hagmark/rasthagar som är dränerade och ytterligare två hektar är bevuxen hagmark med skugga. 

Del av hagarna. 
  
Utgångspriset ligger på 7.000.000 kronor. Sugen, någon? 

Kommentarer

Populära inlägg