Kür


Se Tinnes nya kür

I helgen kom Tinne Vilhelmson Silfvén fyra i världscupküren i Wellington, USA. Och hon gjorde det med en helt ny kür till Paridon Magi som du kan se här.

Tillsammans med Paridon Magi presenterade Tinne Vilhelmson Silfvén ett nytt kürprogram, komponerat av Cees Slings och med Queen-tema.
Dressyrryttaren fick musiken bara några timmar före start i fredags men vågade satsa på att rida küren för första gången i en världscup. 
Küren är specialgjord för Paridon Magi, berättar valackens ägare Lövsta Stuteri på sin webbplats. Han har länge gått till musik som egentligen gjordes till Tinne Vilhelmson Silfvéns tidigare tävlingshäst Favourit.
Det genomgående temat är musik av Queen.
– Den passar Magi perfekt. Det kändes lite spännande innan tävlingen. Allt var helt nytt, så med tanke på det tycker jag vi fick till en bra ritt. Jag gillar verkligen Queen, och musiken känns helt rätt till Magi. Den matchar hans fantastiska energi. Cees Slings har gjort det musikaliska arrangemanget och det är, som alltid, en perfekt match, säger Tinne Vilhelmson Silfvén på Lövsta Stuteris webbplats. 
Hon skulle egentligen ha startat Benetton Dream i helgen, men han fick strykas då han var svullen i ett ben. 
Se Paridon Magis nya kür under tävlingen i Wellington.

Kommentarer

Populära inlägg