Till salu

Välskött hästgård i Enköping – med tre mysiga hus och nyrenoverat stall

I Enköpings kommun finner vi veckans mysiga gård till salu. Vad sägs om tre bostadshus i olika storlekar, nyrenoverat stall (som i dag används som veterinärklinik), utebana och longeringsvolt.Mellan Enköping och Sala hittar vi denna välskötta hästgård med rofyllt läge. Det stora bostadshuset på 196 kvadratmeter är nyrenoverat med rejält lantkök, tre sovrum, vardagsrum med kakelugn samt helkaklad toalett med dusch. 

Idyllisk infartsväg.
  

Boningshuset. 
  

Vardagsrum. 
  

Matplats. 
  

Inglasat uterum. 
  
På gården finns det ytterligare två boningshus om 80 respektive 73 kvadratmeter. Där finns vid sidan av kök, toalett med dusch och sovplats bland annat en vedeldad bastu.
  

Sovrummet i det andra huset. 
  

Köket i det tredje huset. 
  

Vedeldad bastu i hus nummer två. 
  
Stallet är nyrenoverat med tre stora boxar. Då det nu bedrivs veterinärklinik i lokalerna finns det också två undersökningsrum, kontor, WC och väntrum. Men självklart kan utrymmena byggas om så att de passar den nya ägaren. Kanske ett av undersökningsrummen kan bli en stor och rymlig sadelkammare? Det finns även plats att inreda med fler boxar. 
  

Nyrenoverat stall. 
  

Ett av de båda undersökningsrummen. En framtida sadelkammare? 
  

Väl tilltagen toalett i stallet. 
  
Den upplysta ridbanan har måtten 30 x 70 meter och sägs vara väldränerad med bra underlag. Longeringsvolten är inhägnad och ligger i anslutning till ridbanan.
  

Ridbana med longeringsvolt bredvid. 
  
Till gården hör en hektar betesmark, två hektar åkermark och en hektar skogsmark. Utgångspriset är 5.875.000 kronor.

Kommentarer

Populära inlägg