Till salu

Etablerad ridanläggning i Östersund till salu

Frösö hästgård är en väletablerad, privat ridanläggning med bekvämt avstånd både till Östersunds flygplats och centrum. I dag bedrivs det olika typer av kursverksamhet på gården – som vid sidan av 18 boxplatser även har ridhus, café, teorirum och utebana.


Anläggningen är strategiskt placerad med goda kommunikationer, då den bara ligger tio minuter från Åre/Östersund flygplats. I dag erbjuds här olika kurser inom hoppning, dressyr, löshoppning och tömkörning samt kommunikation och ledarskap – med nationellt och internationellt erkända instruktörer.

Frösö hästgård, här blir det vita vintrar.

Hagar bredvid utebanan och ridhuset. 

Högt i tak i stallarna. 

Spolspilta. 

Sadelkammare. 
  
Totalt finns det 18 boxar uppdelat på tre stall. Stallarna har sadelkammare, spolspilta, infravärme, kök, torkrum, tvättstuga, toalett och förråd. I ridhuset, som har måtten 20 x 60 meter, finns det sex boxar, café, duschrum, teorirum och kontor. I anslutning till byggnaden finns även en uteservering på 60 kvadratmeter. Den belysta utebanan är 20 x 60 meter, där finns både läktare och högtalarsystem.

Ridhuset. 

Ridhuset invändigt. Lägst bort på kortsidan syns läktaren med café. 

Läktaren med caféet. 

Café med utsikt över ridhuset. 

Uteboxar i anslutning till hagarna. 

Uteboxar. 
  
På anläggningen finns det inget boningshus, men det ligger ett i närheten man vid behov kan köpa till. Enligt beskrivningen har det huset en boarea på 131 + 42 kvadratmeter och ett accepterat pris på 3.700.000 kronor. Själva hästanläggningen säljs för ett accepterat pris på 12.000.000 kronor.

Kommentarer

Populära inlägg