Smycken

Smycke med tagel från OS-hästen All In

Nu finns chansen att skaffa sig ett smycke med tagel från Peder Fredricsons OS-häst All In. Smycket är tillverkat i äkta silver och för varje sålt exemplar skänks pengar till organisationen Värdens Barn.


I ett pressmeddelande berättar Caroline Kranekrans, en av grundarna till sajten Get the Gallop, att smycket kommer att produceras i begränsad upplaga och att 1.000 kronor av varje sålt exemplar skänks till Värdens Barn.
  
"Nu finns tillfälle att äga ett unikt smycke – en silveramulett (förhoppningsvis en lycko-sådan) gjord med ingen mindre än OS-hästen H&M All Ins tagel i. Erik Erlandsson som är ägare till Möllebackens Arabstuteri i Tomelilla och uppfödare av Aladdin, en av världens mest betydelsefulla arabhingstar, har till Peder Fredricsons och All Ins ära designat en amulett innehållande tagel från självaste H&M All In. Amuletten, som kommer att produceras i en begränsad upplaga på 100 stycken, är gjord i silver och är formad som en stigbygel. Den kostar 4.800 kronor och för varje såld amulett går hela 1.000 kronor oavkortat till Världens Barn.", skriver man i pressmeddelandet.  
Erik Erlandsson överräckte personligen en amulett med Aladdins tagel till drottning Silvia, som även den gjordes i begränsad upplaga och köptes av beundrare till den legendariska arabhingsten världen över. 
Den nya All In-amuletten har både skänkts till All Ins ägare och till hans ryttare Peder Fredricson. 
– Om det blir Peder eller hans fru, OS-ryttaren Lisen Bratt Fredricson, som kommer att bära den återstår dock att se, säger Caroline Kranekrans
Halssmycket finns alltså att köpa hos Get the Gallop där du även har möjlighet att beställa en amulett med din egen hästs tagel. 
  

Kommentarer

Populära inlägg