Upright

Lägg 15 minuter om dagen för en bättre sits

Bättre hållning kan avhjälpa både ryggbesvär och dålig sits i sadeln. På marknaden finns nu Upright, en manick som ska hjälpa dig att träna bort kutryggen.


Vid stillasittande arbete, till exempel att du jobbar vid en dator hela dagarna, kan det lätt bli så att axlarna trillar fram och du blir mer och mer kutryggig. Att man magiskt skulle få rakare hållning på väg till stallet är förstås önsketänkande, men nu finns det en liten uppfinning som sägs kunna hjälpa dig att träna upp en bättre hållning.
  
Krävs en kvart om dagenMedan du sitter på jobbet, på föreläsningen eller varför inte är på väg till stallet kan du sätta enheten på ryggen. Genom realtidsfeedback via sensorer, och systemets smarta algoritm, får du en vibration när du kutar med ryggen. Via mobilappen kan du sedan själv hålla koll på hur det går.
I dag finns inte Upright i Sverige, men den kan beställas via företagets hemsida. 129,95 dollar (motsvarande 1.100 kronor) plus frakt och eventuell tull är inte billigt, men om det kan förbättra ridningen är det kanske värt det?
 
Till produktens hemsida

Se företagets reklamklipp nedan:Kommentarer

Populära inlägg