Sponsor

Uppfödare sponsrar branschkollegor
Uppfödarna Ann Westling och Carl Johan Persson ser till att deras kollegor får en ny morot. Duon från Stuteri Stubbäng sponsrar med 10 000 kronor till de bästa gångartsuppfödarna under Breeders Trophy.
Ann Westling och Carl Johan Persson går in med totalt 50 000 kronor och sponsrar bästa gångartsuppfödare i respektive årskull under Breeders Trophy-finalerna med 10 000 kronor.
-Vi vill hjälpa till att stimulera svenska dressyrhästuppfödare att fortsätta sitt gedigna arbete, säger Ann Westling i ett pressmeddelande.
Uppfödarduon tycker att uppfödare förtjänar mer uppmärksamhet och utmanar hoppningen att sponsra på ett liknande vis. Själva har de nya sponsorerna fött upp flera framgångsrika gångartshästar. Wennica vann Breeders Trophy som 5-åring och gick unghäst-VM med Pernilla André Hokfelt i sadeln medan Gazella vann Scandinavian Open i Falsterbo som 7-åring.
-Idag är vi delägare i fyra ston men har inga hästar hemma längre. Vi väntar fyra föl i år tillsammans med våra samarbetspartners och det är väldigt roligt att vi kan fortsätta hänga med i utvecklingen, tycker Carl Johan Persson.

Kommentarer

Populära inlägg