Clinic

Carl Hester håller clinic på Strömsholm
Dressyrstjärnan Carl Hester kommer åter till Sverige för att hålla clinic. Denna gång blir det genom en heldag på Ridskolan Strömsholm.
Carl Hester fyllde stora ridhuset på Flyinge på rekordtid förra året. I höst kommer han tillbaka till Sverige, och alla dressyrälskare får chansen att träffa honom igen. 
Med en tydlig filosofi som speglas av lätt och harmonisk ridning har Carl Hester blivit en världsstjärna och trendsättare inom dressyren. Meritlistan som ryttare och tränare kan göras lång och innehåller såväl ett eget OS-guld i lag som världsrekordinnehavaren med dubbla OS-guld, Charlotte Dujardin, som en av sina framgångsrika adepter.
"En otrolig förmån"
Det är i samarbete med Equestrian Academy som Ridskolan Strömsholm nu kan presentera en heldags clinic med Carl Hester som ett av höstens största evenemang på den anrika anläggningen. Något Marianne Esseen-Söderberg, RS huvudlärare i dressyr, ser mycket fram emot.
– Det är en otrolig förmån att få hit Carl Hester. Hans filosofi med mjukhet, harmoni och långsiktig hållbarhet är helt i linje med den filosofi vi tillämpar på Riksanläggningarna där vi utvecklar kunskap, hästar och människor, säger Marianne Esseen-Söderberg, i ett pressmeddelande.
Clinicen hålls den 1 oktober. Biljetterna släpps den 1 maj och kan köpas här

Kommentarer

Populära inlägg