Skara Djursjukhus

Skara slutar med nattöppen klinik
Häst- och Smådjurkliniken i Skara ändrar inriktning, och stänger nu sin klinik på kvällar och helger. Istället vill man fokusera helt på dagkliniken och labverksamhet.

Häst- och smådjurskliniken i Skara skriver i ett pressmeddelande att man från och med den 11 december har öppet på kontorstider måndag-fredag - detta för att kunna erbjuda medicinsk och kirurgisk kompetens under de tider då kliniken har störst efterfrågan.
Kliniken upplever att efterfrågan på djursjukvård har ökat på dagtid, medan den istället har minskat under kvällar och helger i upptagningsområdet under de senaste åren. Det har gjort att kliniken har fått allt högre kostnader för att driva verksamheten under kvällar och helger.
Hästägare får nu istället vända sig till klinikerna i Helsingborg, Strömsholm, Ale eller Slöinge om man behöver komma till djursjukhus nattetid eller på helger. 
Dagkliniken som tar emot hästar har fått en utökad mottagning på filialen vid Axevalla travbana. Från årsskiftet kommer man ha kvällsöppet för bokade fall en vardagkväll i veckan.


Kommentarer

Populära inlägg